top of page
Couple's Shadow

Pariskunta Espoosta

Olimme syksyllä tympääntyneitä liikuntaharrastusten loppumiseen ja omaan
saamattomuuteemme.Halusimme saada uudestaan tsempin liikkumiseen ottaen huomioon
liikuntarajoitteemme. Usko ja motivaatio omaan tekemiseen palautui Jonin harjoitusten avulla. Joni on rauhallinen ja huomaavainen coach, jolla on tekninen puoli hyvin
hallinnassa ja suosittelemme Jonia aremmillekin liikkujille!

logo-otaverkko.png

Otaverkko Oy, Lenni Laukkanen

Halusimme tarjota henkilöstöllemme mahdollisuuden pysähtyä miettimään omia tottumuksia ja saada tukea elämäntapamuutokseen. Jonin kanssa saimme järjestettyä hyvinvointiluennon nopeasti ja pääsimme vaikuttamaan sisältöön. ’Kiitos, tää oli just se mitä mä tarvitsin’, työntekijämme totesi luennon jälkeen minulle. Tämän vuoksi uskallan suositella Jonia, jos haluat saada tukea hyvinvointisi kehittämiseen.

 

Websivut: https://www.otaverkko.fi

Runners Lunge

Elämäntapamuutosasiakas Espoosta

Lähtötilanteessa arjesta oli jäänyt merkittävästi liikunta pois ja jo pitkään liikunnan aloittaminen tuntui hyvin haastavalta. Itselläni ei ollut aiempaa kokemusta personal trainer -valmennuksesta, joten aluksi tuli mietittyä muutamaan otteeseen, että voiko tämä soveltua minulle, koska lähtötilanne on sen verran ”ei urheilijamainen”. Jo ensimmäisellä valmennuskerralla, kun otimme Jonin kanssa lähtötilannetestit, kasvoi itselläni luotto kohisten valmennusta kohtaan Jonin rauhallisen ja ihmisläheisen asenteen ansiosta .Tällä hetkellä koen liikunnan ja terveellisen ruokavalion luonnolliseksi osaksi omaa arkeani ja kauden sijaan uskonkin, että löysin Jonin avustuksella kestävämmän tavan hallita omaa hyvinvointia.

bottom of page