top of page

Personal Training -palvelut

Personal Training -valmennussuhde tähtää aina kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseen. Liikunnan tuomat hyödyt ovat kaikkien saatavilla, kunhan asioita tekee oikein ja oikeassa tahdissa. Minun valmennuksessani paneudumme yhdessä liikuntaan, ravitsemukseen ja lepoon. Yhdessä nämä kolme luovat mahdollisuuden kokonaisvaltaiseen muutokseen.

Valmennussuhde on aina yksilöllinen ja rakentuu sinun tarpeidesi pohjalta. Tavoitteesi voi olla esimerkiksi painon pudotus, kunnon kohotus, lihasmassan kasvatus, liikunnan ilon löytäminen arkeesi tai vaikkapa terveellinen ruokavalio. Rakennan toiveidesi ja ajankäyttösi pohjalta juuri sinulle räätälöidyn harjoitusohjelman.

Henkilökohtainen valmennus sopii kaikille iästä, kunnosta ja taustasta riippumatta.  PT-tapaamiset voivat olla esimerkiksi: kuntosalitreeniä, toiminnallista treeniä, ulkotreeniä tai jopa pelkkää keskustelua. Voimme toteuttaa tapaamiset TFW Kilo -salilla Espoossa, vakiosalillasi tai vaikkapa lenkkipolulla.

5D00D52B-4F38-4BD0-9599-05DCE2818586.jpg
Training
Couple Running
Cross Fit Class

Tuntivalmennus

89€/ 1h

Tuntipohjainen yksityisvalmennus räätälöitynä sinun tarpeisiisi, niin usein kun haluat.

1h = 89€

5h = 420€

10h = 800€

Jatkuva valmennus

175€ / kuukausi

Jatkuva valmennussuhde  kuukausipohjaisella jäsenyydellä. Räätälöity jatkuvasti päivitettävä harjoitusohjelma ja kaksi tapaamista kuukausittain.

8 viikon hyvinvointival-mennus

399€

8 viikon aloituspaketti matkalle kohti hyvinvoivaa ja liikkuvaa elämää. 4 tapaamista, kuntotestit ja kehonkoostumusmit-taukset ennen ja jälkeen.

Harjoitusohjelma ja ruokavalio-ohjeistus

69€

Harjoitusohjelma ja ruokavalio-ohjeistus kuuluu palveluun mikäli olet kuukausivalmennetta-va tai ostat 5 tunnin paketin.

Yritystunnit, lahjakortit ja valmennuspaketit

Teen valmennuksia ja hyvinvointiluentoja yrityksille suomeksi ja englanniksi. Lisäksi on saatavilla kaikista paketeista lahjakortteja. Pyydä tarjous!

smartum-logo-kay-meilla-1_edited.jpg
epassi.png
bottom of page