top of page

Matkaoppaanasi vahvaan elämään

pt espoo
tfw kilo

Nimeni on Joni Marjoniemi ja olen pääkaupunkiseudulla toimiva Personal Trainer. Pääasiallinen yhteistyökuntosalini on TFW Kilo Espoon Nihtisillassa, mutta valmennuksiani voidaan järjestää myös muualla PK-seudulla. Ammatiltani olen ihmisten ja palveluiden kehittäjä. Olen luonteeltani empaattinen ja olen hyvä samaistumaan asiakkaideni tilanteeseen. Personal Trainerina olen erikoistunut elämäntapamuutoksiin ja liikuntaharrastuksen aloittamiseen. Erityisen paljon palveluistani ovat hyötyneet pitkään liikkumatta olleet, istumatyötä tekevät liikunnasta innostuneet ihmiset.

Valmennuksissani huomioin asiakkaideni tilanteen kokonaisuutena. Jokainen ihminen on yksilö, joten yhtä lailla jokainen valmennussuhteeni on yksilöllinen ja siinä huomioidaan Sinun tilanteesi ja tarpeesi. Kehittämisen keskiössä minulla tyypillisesti on ihminen kokonaisvaltaisena psykofyysisenä kokonaisuutena, jossa harjoittelun lisäksi on olennaista löytää se kuuluisa motivaatio sisältäsi harjoittelun pitkäaikaiseksi tukemiseksi.  Tuen sinua matkallasi kohti parempaa terveyttä ja hyvinvointia. Valmennukseni ovat tyypillisesti varsin pitkäkestoisia suhteita ja haluan olla Asiakkaideni tukena myös yhteisten harjoittelutuntien välillä. Kontaktikanavina käytän laajasti erilaisia medioita ja meillä on tyypillisesti aktiivinen Whatsapp -tai muu keskustelu asiakkaideni kanssa jatkuvalla vuorovaikutuksella.

Unohda tahdonvoima ja lautasmallin täysi remontti. Kokonaisvaltainen ja pitkäkestoinen elämäntapamuutos lähtee omien ajatusmallien kyseenalaistamisesta. Yksi niistä on, että sinä et välttämättä pysty siihen yksin. Minä autan sinua.

bottom of page